Ring og hør nærmere

Telefon: 40 92 49 85

Containerudlejning til ethvert formål

Hos Kims Container tilbyder vi billig og fleksibel containerudlejning til private kunder og erhverv, herunder også kommuner, offentlige institutioner og så videre.

Vi er specialister i containerkørsel og containerudlejning, og vores store udvalg af containere sikrer, at vi har netop den container, der dækker dit behov. Vi er beliggende i Holbæk tæt ved Roskilde, men vi stiller containere op på hele Sjælland og i København.

Vi udlejer følgende størrelser:

  • 12 m3 containere
  • 24 m3 containere
  • 30 m3 containere

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du har behov for, så ring til os og beskriv dit projekt, så hjælper vi med at rådgive, så du får den bedste og billigste løsning for dig.

Udlejning af åbne og lukkede containere

Vores containerudlejning består både af åbne og lukkede containere. Der er fordele og ulemper ved begge valg. En lukket container kan for eksempel være en fordel, så du undgår, at andre smider affald i din container, eller hvis regnvejr kan betyde, at bortskafningen af affaldet bliver dyrere.

Derfor skal du benytte dig af vores containerudlejning

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop skal benytte dig af vores containerudlejning. 

Vi er fleksible, rykker hurtigt ud og har nogle meget attraktive priser. Derfor samarbejder vi i dag med en lang række virksomheder og offentlige institutioner.

Vi er specialister i containerudlejning til byggeaffald og samarbejder i den forbindelse med flere forskellige håndværkere, murere og tømrere.

Hvis I ønsker et godt tilbud på containerudlejning eller -kørsel, så ring til os for en uforpligtende snak.

Udlejning af containere til forskellige formål

Vi tilbyder containerudlejning til mange forskellige formål, herunder blandt andet:

  • Byggeaffald
  • Brandbart affald
  • Haveaffald
  • Oprydning i forbindelse med flytning, dødsboer med videre

Vi hjælper med professionel råd og vejledning, så du får den container, der passer til dit affald. Vi sætter en ære i at finde den bedste og billigste løsning til vores kunder. Vi tror på, at det betaler sig i længden.

Ring på telefon 40 92 49 85 eller skriv til vores e-mail kimscontainer@olsen.mail.dk og få et uforpligtende tilbud på containerudlejning. 

Information

​Kims Container v/Kim Olsen

CVR: 16677345

Kontaktinformation

Adresse

Børstenbindervej 5

4300 Holbæk